Rabu, 15 Jun 2011

New World 55

Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera...salam 1 Malaysia...
Kalau tak silap awal tahun 2011 yang lalu, aku dah berdaftar sebagai ejen jualan langsung bagi produk New World 55...
sebenarnya aku dah gunakan produk ni sejak tahun 2002 lagi...banyak juga la khasiatnya...terutamanya gel 55..
kalau setakat nak cakap je memang senang cuma tu benda dah lepas..bukti pun dah tak de dah...dulu time aku remaja ala biasa la kalau pasal jerawat ni...huhu..jerawat batu lagi tu...aku kerja berbos kan orang cina...dia la yang kenalkan aku kat produk ni...cuma sapu kat tempat jerawat je...syukur alhamdulillah...bersih...opss..bukan "Bersih "tau...heheheh
kalau korang nak cuba produk ni jom la calling2....insha Allah...
 jom layann yea...
~Raudhatul Iman~
Sabda Rasulullah saw; “Hendaklah engkau berada dalam dunia seolah-olah engkau orang berdagang atau orang yang sedang melalui di jalan (pengembara)”. -al Bukhari

 New World 55 Corporation Sdn Bhd (874123-M)     

 New World 55 Corporation Sdn Bhd (874123-M) merupakan syarikat jualan langsung yang ditubuhkan pada 1 November 2010 
dan beribu pejabat di Habour City, Sembulan, Jalan Pantai Baru, Kota Kinabalu, Sabah. Bergiat aktif dalam memasarkan produk yang sangat laris iaitu GEL Pelbagai Guna NW55 dan Shampoo Pelbagai Herba NW55.







Gel Pelbagai Guna NW55




GEL PELBAGAI GUNA NW55


1. Kegunaan utama gel ini adalah untuk wanita lepas bersalin. Gel ini akan membantu menyegar dan mengecutkan urat saraf, Menegangkan kulit, Menghilangkan kesan keretakan kulit atau parut (Stretch mark). Menjadikan kulit licin dan gebu semula.

Kategori  :  NW55
Harga Runcit  :  RM39.90
Harga Pengedar  :  RM30.00
Berat/isi  :  1OOGM










Shampu Pelbagai Herba




SYAMPU PELBAGAI HERBA NW55
Dengan gabungan pelbagai herba, syampu ini dapat membantu menyejukkan dan menyegarkan kulit kepala. Oleh itu, ia akan dapat :-



1. Mengurangkan rambut gugur berlebihan.
2. Menghilangkan kelimumur.
3. Membantu pertumbuhan rambut.
.
Kategori  :  NW55
Harga Runcit  :  RM25.00
Harga Pengedar  :  RM21.00
Berat/isi  :  350ML




http://rostinimajin.blogspot.com

3 ulasan:

  1. daftar la cepat....yuran RM30 seumur hidup...

    BalasPadam
  2. New World 55 Corporation - Syarikat yang beribu pejabat di kota kinabalu, Sabah. Jom sama - sama menjadi Pengedar New World 55.

    BalasPadam
  3. Untuk maklumat lanjut mengenai Produk New World 55, sila layari http://www.newworld55.com/

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...